Kik vagyunk?

Az Opal Média és Kommunikációban vizuális kommunikáció tervezéssel, kivitelezéssel és egyes médiumok üzemeltetésével foglalkozunk.

A kommunikációs anyagok szerepe, hogy a lehető leggyorsabb – tehát vizuális – úton közvetítsék cégének, termékének üzenetét a lehetséges vásárlók felé, és hozzáadott értékével pozitív érzelmet keltsen a termék iránt.

Stúdiónk épületében egyúttal nyomda is működik, ahol a kivitelezést is saját szemünkkel követhetjük nyomon.

Erősségünk a kollégáink magas színvonalú képzettsége: Dvorszky Anna cégünk art directora a Képzőművészeti Egyetem grafika szakán végzett 2006-ban. Bolyki Bence ügyvezető a Moholy Nagy Művészeti Egyetem tipográfia szakán szerzett szakirányú képzettséget.

A döntően hazai ügyfeleknek nemzetközi tapasztalatokat nyújtunk: rendszeresen járunk olyan külföldi design eseményekre mint pl. a 100% Design Londonban. A nemzetköziség legfontosabb eleme az ausztriai Indesign Ügynökséggel való 2004-ben indult együttműködés, amelyben olyan média termékek születtek mint az Agroinform vagy az Esküvőstart portál.

Munkánk során igyekszünk a lehető legjobban megismerni ügyfeleink célját és igényeit, ezért a klasszikus ügynökségi account kapcsolattartás helyett Ön közvetlenül az alkotóval egyeztetheti a készülő terveket.

Grafikai referenciánk között egyaránt fog találni hazai multinacionáis vállalkozást, egyetemet, minisztériumot és szép számmal kkv-t is. 2005-ös indulásunk óta több százezer kiadvány gyártásában vettünk részt. Online területen pedig több millió felhasználó statisztikai elemzésével rendelkezünk.
Ágazati tapasztalataink az idegenforgalom, oktatás, mezőgazdaság, ingatlan, média területen vannak.

Szívesen állunk rendelkezésére egy ingyenes konzultációhoz! Várjuk jelentkezését.